Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din dersi için başarı madalya ve rozetleri
Yazar Mesaj
isar Çevrimdışı
osmanlı torunu
**

Katılma Tarihi: May 2009
Rep Puanı: 423
Din dersi için başarı madalya ve rozetleri
[Resim: grnt016wn.jpg]

[Resim: grnt0177.gif]

Geçen yıl acizane olarak geliştirdiğim madalya ve rozetlerden bu yıl da veriyorum. Birinci kademeden en yüksek din dersi karne notuna sahip ikişer öğrenciye, ikinci kademeden birer öğrenciye daimi madalya veriyorum. Tüm sınıflar için en yüksek ilk altı karne notuna sahip öğrencilere rozet veriyorum. Tabi madalya alan öğrenciler de bu sayıya dahiller. Yalnız rozetlerimiz el değiştirebiliyor, karne zamanı karne notuna göre, yazılı sınav zamanı yazılı notuna göre en yüksek ilk altı sırayı alan öğrenciler, rozet takmayı hak ediyorlar. Sürekli ilk altıya giren bir öğrenci rozetini çıkarmadan takmaya devam ediyor aksi halde ilk altıya giren bir arkadaşına devrediyor. Bu uygulamanın öğrenci gayretlerini çok artırdığını söyleyebilirim ve tavsiye ederim...

Dışımız halk ile,
İçimiz Hak ile.
(Bu Mesaj 01-16-2010 17:27:20 PM Değiştirilmiştir. Değiştiren: isar.)
01-16-2010 17:23:14 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
suhuf Çevrimdışı
Dindersiforum Smod

Rep Puanı: 746
RE: Din dersi için başarı madalya ve rozetleri
hoş bir uygulama aslında hocam...

tabii okullara göre değişiklik gösterebilir uygulamanın selameti.
yani bazı okullarda ciddiye alınabilir... gerçekten güzel ve farklı bir uygulama...
01-16-2010 22:47:35 PM
ÖZTÜRKce Çevrimdışı
ddf özel üyesi

Rep Puanı: 612
(01-16-2010 17:23:14 PM)isar Yazılan:  [Resim: grnt016wn.jpg]

[Resim: grnt0177.gif]

Geçen yıl acizane olarak geliştirdiğim madalya ve rozetlerden bu yıl da veriyorum. Birinci kademeden en yüksek din dersi karne notuna sahip ikişer öğrenciye, ikinci kademeden birer öğrenciye daimi madalya veriyorum. Tüm sınıflar için en yüksek ilk altı karne notuna sahip öğrencilere rozet veriyorum. Tabi madalya alan öğrenciler de bu sayıya dahiller. Yalnız rozetlerimiz el değiştirebiliyor, karne zamanı karne notuna göre, yazılı sınav zamanı yazılı notuna göre en yüksek ilk altı sırayı alan öğrenciler, rozet takmayı hak ediyorlar. Sürekli ilk altıya giren bir öğrenci rozetini çıkarmadan takmaya devam ediyor aksi halde ilk altıya giren bir arkadaşına devrediyor. Bu uygulamanın öğrenci gayretlerini çok artırdığını söyleyebilirim ve tavsiye ederim...
İsar hocam bu sene ben de deneyecektim. Burada bayağı riskli ama ben gene de düşünüyorum.Kendi okuluma uyarlayamıyorum.
Liseler için olması ve formatının özellikle ambleminin ilköğretim değil liseye uygun olması konularında teknoloji,k bilgim yok. Söylediklerimde " boş verr hocam" deyip geçiyor.
Kısaca özelden de olsa bu bu hafta mümkün olur mu
karne verilirken sürpriz yapacaktım.
Madalya değil de yteşekkür belgesi gibi
Ayrıca gayretlerinizi tebrik ediyorum .

Allahım sen, [b]kefilim,vekilim , kimsemsin.
Senden başka KİMSEm yok.
Zalimleri bu ay hurmetine KAHHARisminle [b][color=#FF4500]KAHR eyle!
01-16-2010 23:01:28 PM
serdengeçti Çevrimdışı
Deneyimli Üye

Rep Puanı: 418
İnsanlar değer verilmek istiyor,iltifat istiyor,ilgi alaka istiyor
Bir öğrencinin psikolejisini düşünüyorum..böyle bir şey aldığında
hemen evde vitrine koymuştur,odasında duvara asmıştır

bir yanlış anlama sonucu pür hiddet okula gelen bir talebe velisi,sonra mahcub oldu
benzer bir ödül töreninde ağzı kulaklarına varmıştı

teşekkür ve tebrikler sayın hocam

Nefsin nefesini kesmezseniz,nefis ve şeytan bir gün keser sizin nefesinizi..

[Resim: banner10.gif]
01-16-2010 23:03:15 PM
isar Çevrimdışı
osmanlı torunu
**

Rep Puanı: 423
(01-16-2010 23:01:28 PM)ÖZTÜRKce Yazılan:  İsar hocam bu sene ben de deneyecektim. Burada bayağı riskli ama ben gene de düşünüyorum.Kendi okuluma uyarlayamıyorum.
Liseler için olması ve formatının özellikle ambleminin ilköğretim değil liseye uygun olması konularında teknoloji,k bilgim yok. Söylediklerimde " boş verr hocam" deyip geçiyor.
Kısaca özelden de olsa bu bu hafta mümkün olur mu
karne verilirken sürpriz yapacaktım.
Madalya değil de yteşekkür belgesi gibi
Ayrıca gayretlerinizi tebrik ediyorum .

http://www.dindersiforum.com/thread-655.html
Değerli hocam verdiğim adresin ikinci sayfasında formatlarını verdiğim üç adet başarı belgesinden istediğiniz bir tanesini lise için de kullanabilirsiniz. Bana göre bu belgeler liseler için de uygun. Bu madalya ve rozetlerin çizimini word programında yaptım, bana biraz basit geldi ama ilk için olabilecek bir uygulama...Bir logo programı bularak daha hoş çizimler yapmak düşüncesindeyim. Bu materyalleri yaptırdığım arkadaşım "hocam bizim elemanlarımız var istersen sana bunların çizimini de yapabiliriz" demişti. Bir değerlendirme yapacağım artık. Mevcut duruma göre bir madalya örneği isterseniz, hazırlayıp özelden gönderebilirim.
Bir de şunu sormak isterim, herhalde bu uygulama abartılı değil, istersek küçük bir çikolatayla da bu işi yapabiliriz ama böyle çalışmalar daha kalıcı oluyor. "Aferin" rozetlerini biraz muziplik olsun diye ben de takıyorum. Arkadaşlara gösterip "bakın müdür bey bana ne verdi" diyorum.

Dışımız halk ile,
İçimiz Hak ile.
01-16-2010 23:28:01 PM
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Dindersiforum.com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi