Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sosyal etkinlikler kurulu
Yazar Mesaj
jerfbin Çevrimdışı
Yeni Üye

Katılma Tarihi: Oct 2009
Rep Puanı: 0
sosyal etkinlikler kurulu
s.a. arkadaşlar...sosyal etkinlikler kuruluna seçildim ama geçmişte bu kurul kağıt üstünde de olsa okulumuzda çalıştırılmadı.mevzuatı okudum fakat zihnimde net bir şey oluşmadı. Sosyal etkinlikler kurulunda daha önce görev almış ya da bu kurulun çalışması hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum...Bilhassa proje uygulama takvimi konusunda, kurulun nasıl çalıştırılacağı konusunda...Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum...
10-08-2009 19:04:45 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
HeYuL@ Çevrimdışı
Aktif Üye
**

Katılma Tarihi: May 2009
Rep Puanı: 239
RE: sosyal etkinlikler kurulu
Sosyal Etkinlikler Kurulu
Madde 8 — Sosyal etkinlikler kurulu, müdürün görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında danışman öğretmenlerin aralarından seçecekleri bir danışman öğretmen, kulüp temsilcilerinin aralarından seçecekleri üç öğrenci ile okul-aile birliğini temsilen iki veliden oluşur.
Kurul, kulüp ve toplum hizmeti kapsamındaki etkinliklerin verimli bir şekilde yürütülmesi için danışman öğretmenler, öğrenciler, gönüllü veliler ve diğer öğretmenlerle iş birliği içinde çalışmaları koordine eder. Okul dışı etkinliklerde ilgili birimlerle iş birliği yaparak bu çalışmaların yürütülmesi için gerekli tedbirleri alır.

sosyal etkinlikler kurulu direkt olarak bir faaliyet gerçekleştiren bir kurul değildir sn hocam.. madede belirtildiği üzere yapılacak çalışmaların koordinesini gerçekleştirir..
çevre şartlarını da göz önünde tutarak okulda ve okul dışında yapılacak etkinliklerin belirlenmesi bu kurulun görevidir.. bana göre burada asıl işlev olarak ön plana çıkan planlamaların yapılmasında yıl boyunca yapılacak etkinliklerin belli bir sıra ile gerçekleştirilmesi için tedbirler almaktır.. örneğin bir gezi etkinliği ile okulda yapılacak bir etkinliğin çakışmamasını sağlamak gibi.. bununla birlikte okul ve okul dışında gerçekleştirilecek etkinlikler için ortak kararlar alınıp gerçekçi uygulamalar yapılır ve böylece sosyal etkinlikler kurulu kağıt üzerinde kalan bir kurul olmaktan çıkarılmış olur...

zor diye bir şey yoktur
imkansızı başarmak biraz vakit alır
10-09-2009 12:00:28 PM
Web Sayfasını Ziyaret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

İletişim | Dindersiforum.com | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafifleştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi